Wist u dat

Op tabblad “Biografie” blijven stukjes geschiedenis onbesproken, omwille van het geen toestemming hebben voor het mogen benoemen van personen en het tonen van bijbehorende foto’s in het “fotoalbum”.

Wij zoeken een pianist

28-10-2022

Hallo, ons klassieke kwartet Internos zoekt een pianist die deel wil uitmaken van ons kwartet en onze weg naar gezamenlijk repeteren 1x in de 2 weken, behulpzaam zijn bij instuderen en oefenen en begeleiden van het repertoire. Alles ter voor bereiding op de optredens die wij vervolgens willen gaan geven. Ons repertoire bestaat uit klassiek, opera, kerkelijke werken, musical, vleugje operette, film muziek enz. Alle 4 geschoolde zangers en in de muziek wereld actief. 

We horen graag van je!

Namens Gerard, Rein en Nettie een hartelijke groet, Caren.

Ook in het Nederlands centraal muzikantenregister staat onze zoekvraag
uit en zie onderstaande link:

Zanger Zaandam

We zijn inmiddels gestart met een fantastische pianist en lijken een goede match te zijn op alle vlakken na een aantal repetities. Nu zijn we hard aan het werk om een programma te zetten en daar verderop mee kleine concerten te gaan geven. Wordt vervolgd 

Ouderensongfestival 30e editie 2021/ 2022″:

08-06-2022

Een bijzondere en leerzame ervaring om mee gedaan te hebben in de finale van het Ouderensongfestival in ”DeLaMar” Theater te Amsterdam, die door alle Corona omstandigheden, pas op 22-05-2022 plaats vond. Bij deze een kennismaking met het Ouderensongfestival op YouTube middels bijgevoegde link. De volledige opname van de finale. Mijn deelname start op 08.20 voor de korte kijkers en luisteraars. 08-06-2022.

18-03-2021

Dit jaar doe ik voor het eerst mee aan het Ouderensongfestival 2021 met het lied “Mijn leven is van mij” uit de musical Elisabeth vertolkt door Pia Douwes. Overgehaald door een paar deelnemende enthousiastelingen van het eerste uur. Van artistiek leider Kees van Zantwijk heb ik de wildcard mogen ontvangen na de voorrondes en de halve finales, met voor mij prachtige complimenten door hem uitgesproken! Vanuit zijn beleving als muzikant had hij grote waardering voor het samenspel tussen de zangeres en het combo, vond hij de zang erg sterk, verstaanbaar en mooi. Bijzonder dankbaar ben ik voor mijn deelname via de wildcard en sta ik dus op 12 december in de finale, in het prachtige DeLaMar Theater aan de Marnixstraat in Amsterdam. Wat een beleving!! Wederom enorm mijn best doen, leren èn vooral ervaringen op doen in een prachtige line up van zangers en zangeressen, allen met dezelfde passie in hun leven: zingen en delen!!! Voor informatie kijk op www.ouderensongfestival.nl Onder tabblad Grande Finale zijn alle 17 optredens te beluisteren, veel luister plezier!